Fluturași în stomac

Dragii noștri prieteni, dacă citiți acest articol înseamnă că v-a intrigat titlul. Probabil, ați auzit deseori persoane spunând că simt ori au fluturași în stomac. Explicația metaforei este simplă – corpul reacționează la anumite emoții pe care omul le trăiește. Atunci când fluturașii încep a-și face de cap, înseamnă că există ceva foarte plăcut care provoacă entuziasm, exaltare, bucurie... Starea de îndrăgostire poate fi perfect asociată cu fluturașii din stomac.

Fiecare om trece mai devreme sau mai târziu prin etapa vieții numită prima îndrăgostire, primii fluturași în stomac. Este ceva foarte frumos, unic și deosebit. Și fiecare îndrăgostire are o istorie a sa, foarte diferită de cele ale altor persoane. Atunci când acest lucru se întâmplă, unii povestesc prietenilor sau celor apropiați, alții, însă, preferă să păstreze în secret sentimentele lor. Deseori secretul e păstrat atunci când persoana de care vă îndrăgostiți nici nu cunoaște despre aceasta sau nu împărtășește aceleași sentimente. Apare așa-numita suferință din dragoste, împreună cu trăiri mai puțin plăcute: tristețe, melancolie, dezamăgire, uneori chiar și furie.

Dacă cineva dintre voi a trecut prin aceasta, vă înțelegem cât v-a fost de greu. Dar nu există problemă care să nu aibă o soluție. Sunteți foarte tineri și tot ce e mai frumos urmează să se întâmple. Aveți puțină răbdare. Mulți oameni trăiesc sentimentul de dragoste nu o singură dată. Esențial e să nu vă focusați pe situația de acum, pe omul de acum. Neapărat vorbiți cu cineva despre aceasta. Dacă vă este greu să o faceți, găsiți o persoană în care aveți cea mai mare încredere și care este gata să vă asculte. Uneori, doar vorbind despre ceea ce vă frământă, puteți simți o adevărată ușurare. Dacă nu v-ați hotărât încă cine poate fi această persoană, Telefonul Copilului vă este mereu alături. Formând numărul 116 111, puteți vorbi liber și nestingherit despre orice secret pe care îl aveți. Apelul vostru devine secretul nostru!